Liefdesbrief aan jezelf

Helena Hoogenkamp - 21 juli 2020

'Een liefdesbrief aan jezelf komt nooit ongelegen.'

Om de komende tijd quarantaineverhalen te verzamelen, vragen we verschillende schrijvers om een online workshop te geven. Eerder gaf Corinne Heyrman een workshop dagboek schrijven, Yentl van Stokkum gaf een workshop schrijven op de tast en Marc van der Holst gaf een workshop overschrijven. Deze vierde workshop leert Helena Hoogenkamp jou hoe je een liefdesbrief schrijft aan jezelf. Kijk de video, schrijf, pauzeer de video, schrijf, klik de video weg, schrijf, kijk de video opnieuw en schrijf. Duik erin hoe jij wilt!

 

 

Ben je tevreden met het eindresultaat? Stuur dat dan naar myrna@denieuweoost.nl. Wie weet delen we jouw inzending op Notulen van het Onzichtbare. Veel schrijfplezier!

Klik door voor een overzicht van de tot nu toe verschenen workshops en inzendingen.

Helena Hoogenkamp schrijft proza, poëzie en theater. Ze studeerde Psychologie aan de UvA en Writing for Performance aan de HKU. Ze heeft tien toneelstukken op haar naam staan en droeg haar poëzie voor op talloze podia zoals Lowlands, de Parade, De Zwarte Cross en Oerol. Helena schrijft voor de VPRO Gids, Metropolis M, Theatermaker en De Internet Gids. In 2012 won ze de El Hizjra Literatuurprijs. Haar werk werd genomineerd voor de ITs RO Theater Award en geselecteerd voor Women Playwrights International Stockholm en Interplay Europe Madrid. In 2015 verscheen Kleine zeemeermin, per ongeluk dood bij Wintertuin Uitgeverij. Haar debuutroman Het aanbidden van Louis Claus zal in augustus 2020 verschijnen bij De Bezige Bij. Helena zit in een talentontwikkeltraject van De Nieuwe Oost | Wintertuin. (Foto door Gaby Jongenelen.)