Liefdesbrief aan jezelf

Valentijn Hoogenkamp  - 21 juli 2020

'Een liefdesbrief aan jezelf komt nooit ongelegen.'

Om de komende tijd quarantaineverhalen te verzamelen, vragen we verschillende schrijvers om een online workshop te geven. Eerder gaf Corinne Heyrman een workshop dagboek schrijven, Yentl van Stokkum gaf een workshop schrijven op de tast en Marc van der Holst gaf een workshop overschrijven. Deze vierde workshop leert Valentijn Hoogenkamp jou hoe je een liefdesbrief schrijft aan jezelf. Kijk de video, schrijf, pauzeer de video, schrijf, klik de video weg, schrijf, kijk de video opnieuw en schrijf. Duik erin hoe jij wilt!

 

 

Ben je tevreden met het eindresultaat? Stuur dat dan naar myrna@denieuweoost.nl. Wie weet delen we jouw inzending op Notulen van het Onzichtbare. Veel schrijfplezier!

Klik door voor een overzicht van de tot nu toe verschenen workshops en inzendingen.

Valentijn Hoogenkamp schreef tien toneelstukken en droeg poëzie voor op Lowlands, de Parade en Oerol. Zijn werk werd bekroond met de El Hizjra Literatuurprijs, genomineerd voor de ITs RO Theater Award en geselecteerd voor Women Playwrights International Stockholm en Interplay Europe Madrid. Hij debuteerde in 2021 met de roman Het aanbidden van Louis Claus, die zeer lovend werd ontvangen in de pers en in de Volkskrant en NRC Handelsblad vier sterren kreeg.