Nijmeegse Gedichtennacht 5/5

Dit jaar kopt de Nijmeegse Gedichtennacht met ‚ÄėHome is where the art is‚Äô. Dit betekent een avond vol woordkunst die voelt als thuiskomen, vervreemd zijn van je thuis, weggaan of juist terugkeren. In de dagen voorafgaand aan de Gedichtennacht deelden we op de Notulen werk van de makers die op 26 januari zullen optreden. We sluiten af met deze afspeellijst van dj-collectief Take Me Home, Country Roads, het dj-collectief van dienst morgenavond. Het wordt een Gedichtennacht om over naar huis te schrijven, dus mis het niet: bestel hier tickets!

 

 

Thuis zoet thuis, dj-collectief Take Me Home, Country Roads brengt dé muziek om je thuis bij te voelen. Laat je gaan, zing zoals je onder de douche zingt, dans alsof je Just Dance speelt met je BFF en ontketen een drankgelach zoals alleen in de betere keet te vinden is. We zorgen tijdens de Nijmeegse Gedichtennacht voor een sonische plaid, het dansbare kruikje en geborgenheid waar geen woningnood aan kan toornen. West, oost, de draaimeesters zeggen proost!

 

Nijmeegse Gedichtennacht

In 2024 kopt de Nijmeegse Gedichtennacht met ‚ÄėHome is where the art is‚Äô, met optredens van po√ęziegeschenkschrijver Edward van de Vendel, dichter en schrijver¬†Dewi de Nijs Bik, dichter¬†Lin An Phoa, spoken word-artiest¬†Madelief Lammers, muzikant¬†Miriam Moczko, die we uitnodigen naar aanleiding van haar plaat¬†Heimat, en dj-collectief¬†Take Me Home, Country Roads. Bestel hier tickets!
De Gedichtennacht wordt georganiseerd door Op Ruwe Planken, Studievereniging voor Neerlandici en Wintertuin. Deze editie is mede mogelijk gemaakt door Lira Fonds.

Locatie: Het Festivalhuis, Mari√ęnburg 75, Nijmegen
Datum: vrijdag 26 januari
Deur open: 21u00
Aanvang: 21u30
Toegangsprijs: 5 / 7,50 euro