Er zit een hond in u #3

Randall Casaer  - 08 november 2018

Voorproefje in vijf delen uit Randall Casaers Er zit een hond in u

In aanloop van het Wintertuinfestival delen wij de eerste vijf illustraties uit Er zit een hond in u van striptekenaar Randall Casaer. Best bijzonder, aangezien het boek nu al uitverkocht is! Maar vrees niet, op de festivalavond in Doornroosje is het boek gewoon nog te koop.

Er zit een hond in u. Ideaal boek voor wachtkamers. Ook ideaal boek voor hondenliefhebbers. En voor liefhebbers van intelligent, gevoelig en menselijk werk dat ook grappig is. En ook voor wie houdt van de immer extreem sensuele lijnvoering van Randalls tekeningen. Lees hier de andere delen.

 

Randall Casaer is artiest, auteur, tekenaar, mensenfluisteraar,  winkelier, grommelpot. Debuteert in 2007 met de gelauwerde graphic novel Slaapkoppen. Eind 2013 brengt Randall Ik zie u gaarne met een boek uit, een graphic poem over een ménage à trois: een man, een vrouw en een boek. In 2014 verschijnt De Ridder die niet slapen wilde, een prentenboek voor kinderen, genomineerd voor een gouden leeuw. De Ridder die niet slapen wilde, een prentenboek voor kinderen, genomineerd voor een gouden leeuw. Er zit een hond in u verscheen juni 2018 en is reeds uitverkocht. (Zelfportret door Randall Casaer.)